Lažno prijavio krađu automobila, a poslije pijan upravljao tim automobilom

Slika A1_WEB_ILUSTRACIJE/POLICIJA_ILUSTRACIJE/auto_policija10.jpg

Foto: Ilustracija

U nedjelju oko 3,30 sati u jutro, 36-godišnjak iz Slavonskog Broda prijavio je policiji krađu osobnog automobila ispred jednog ugostiteljskog objekta u Gornjoj Vrbi.

Policija je kriminalističkim istraživanjem utvrdila da se 36-godišnji muškarac tijekom noći nalazio u jednom ugostiteljskom objektu na području opčine Klakar i ispred tog lokala pronašla automobil kojeg je tamo parkirao i ostavio. Policijski službenici su nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičili muškarca za lažno prijavljivanje kaznenog djela i protiv njega će nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti kaznenu prijavu.

Po završenom kriminalističkom istraživanju muškarac je napustio prostorije policije, a oko 5,40 sati u Gornjoj Vrbi zatečen je kako pod utjecajem alkohola (1,95 promila) upravlja osobnim automobilom za kojeg je nekoliko sati prije prijavio krađu. Policijski službenici su ga isključili iz prometa i smjestili u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja, a protiv njega će Prekršajnom sudu u Slavonskom Brodu dostaviti optužni prijedlog zbog prekršaja upravljanja motornim vozilom pod utjecajem alkohola.  



Pisane vijesti