Prometna nesreća sa smrtno stradalom osobom

Slika PU_DN/policija05.jpg

Noćas oko 2 sata dogodila se teška prometna nesreća na području Mirinova kod Dubrovnika u kojem je jedna osoba smrtno stradala. Naime, 25-godišnjak je upravljao automobilom dubrovačkih registracijskih oznaka krećući se kolnikom u smjeru Lozice kada je dolaskom na područje Mirinova automobilom sletio u more. Na mjesto događaja izašli su policijski službenici i županijski državni odvjetnik, vatrogasci, policijsko plovilo, kao i ronioci Specijalne jedinice policije koji su jutros oko 7.30 sati, na dubini od oko 11 metara, pronašli automobil s njegovim mrtvim tijelom, koje su potom izvukli na obalu. Očevidom ove prometne nesreće na mjestu događaja rukovodio je županijski državni odvjetnik.

Foto: Ilustracija

Noćas oko 2 sata dogodila se teška prometna nesreća na području Mirinova kod Dubrovnika u kojem je jedna osoba smrtno stradala. Naime, 25-godišnjak je upravljao automobilom dubrovačkih registracijskih oznaka krećući se kolnikom u smjeru Lozice kada je dolaskom na područje Mirinova automobilom sletio u more.  

Na mjesto događaja izašli su policijski službenici i županijski državni odvjetnik, vatrogasci, policijsko plovilo, kao i ronioci Specijalne jedinice policije koji su jutros oko 7.30 sati, na dubini od oko 11 metara, pronašli automobil s njegovim mrtvim tijelom,  koje su potom izvukli na obalu. Očevidom ove prometne nesreće na mjestu događaja rukovodio je županijski državni odvjetnik.



Pisane vijesti