Traži se vozač i osobni automobil

Slika PU_BP/IMG_1262-policija.jpg

Dana 13. kolovoza, u 20 sati, u Slavonskom Brodu, na kolniku Ulice Matije Gupca, s južne strane raskrižja s Ulicom Petra Svačića, dogodila se prometna nesreća sa ozlijeđenom osobom, u kojoj su sudjelovali vozač osobnog automobila i biciklistica. Za sada nepoznati vozač osobnog automobila  

Foto: PU brodsko-posavska

Dana 13. kolovoza, u 20 sati, u Slavonskom Brodu, na kolniku Ulice Matije Gupca, s južne strane raskrižja s Ulicom Petra Svačića, dogodila se prometna nesreća sa ozlijeđenom osobom, u kojoj su sudjelovali vozač osobnog automobila i biciklistica. Za sada nepoznati vozač osobnog automobila (žute boje), kretao se Gupčevom ulicom od juga u smjeru sjevera, raskrižja sa Svačićevom (kružni tok), dok se obilježenom biciklističkom stazom kretala biciklistica. 

U prometnoj nesreći je nastala materijalna šteta na biciklu. Nakon prometne nesreće vozač osobnog automobila je napustio mjesto događaja, ne razmijenivši osobne podatke i podatke o vozilu sa oštećenom vozačicom bicikla.

Policija poziva vozača da se sam javi u policiju, odnosno moli građane, ukoliko imaju saznanja o prometnoj nesreći, vozaču i osobnom automobilu, da obavijeste policiju na broj telefona 192 ili Postaju prometne policije na broj telefona 211-500.



Pisane vijesti