NAJAVA: MUP na 14. Zagreb Auto Showu

Slika topvijesti/2016/travanj/zagreb_auto_show_logici.jpg

 Foto: Zagreb Auto Show

Ministarstvo unutarnjih poslova sudjelovat će na 14. međunarodnom salonu automobila, gospodarskih vozila, motocikala i prateće industrije koji će se održati od 5. do 10. travnja na Zagrebačkom velesajmu. Zagreb Auto Show 2016.  prilika je da MUP posjetiteljima i široj javnosti skrene pozornost na svakodnevna stradavanja u prometu i posljedice koje nastaju zbog nepoštivanja prometnih propisa.

Prometna policija će imati važnu ulogu na ovom sajmu jer će posjetiteljima predstaviti najmoderniju opremu koju koristi kako bi se spriječilo nepoštivanje prometnih propisa. Posjetitelji će moći pogledati uređaje i opremu koju koristi policija poput uređaja za nadzor brzine kretanja „TraffiVision“, stacionarne i ručne radare, vozila za raspoznavanje registarskih pločica i drugo. Vozači će na štandu moći provjeriti i svoje negativne prekršajne bodove, alkotestirati se i imati mogućnost isprobati testove za droge.

Također, na izložbenom prostoru MUP-a posjetitelji će moći pogledati različite edukativne filmove i spotove i prigodnu izložbu. Roditelji će moći  saznati kako na siguran način prevoziti djecu u sjedalici, a najmlađi posjetitelji će moći odmjeriti svoje znanje u poznavanju prometnih propisa.

MUP-ov izložbeni prostor posjetite u paviljonu 7A.



Pisane vijesti