Pronađen heroin

Slika PU_SD/heroinweb21.9..jpg

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. Osumnjičeni je prethodno zatečen na području Splita kojom prilikom je kod njega pronađeno i oduzeto 23,75 grama heroina. Tijekom kriminalističkog istraživanja obavljena je pretraga prostorija, te je pronađeno i oduzeto 8 PVC vrećica sa sadržajem droge heroin ukupne mase 229,9 grama, digitalna vaga, novac i pištolj s pripadajućim spremnikom i streljivom.  Uz kaznenu prijavu, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama doveden je policijskom pritvorskom nadzorniku, a protiv njega će se podnijet i optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom sudu zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz Zakona o oružju.  

 FOTO: PU splitsko-dalmatinska

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. Osumnjičeni je prethodno zatečen na području Splita kojom prilikom je kod njega pronađeno i oduzeto 23,75 grama heroina. Tijekom kriminalističkog istraživanja obavljena je pretraga prostorija, te je pronađeno i oduzeto 8 PVC vrećica sa sadržajem droge heroin ukupne mase 229,9 grama, digitalna vaga, novac i pištolj s pripadajućim spremnikom i streljivom.  

Uz kaznenu prijavu, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama doveden je policijskom pritvorskom nadzorniku, a protiv njega će se  podnijet  i optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom sudu zbog  sumnje u počinjenje prekršaja iz Zakona o oružju.



Pisane vijesti