Uhićen zbog postavljanja i aktiviranja ručne bombe u Kuterevu

Slika ILUSTRACIJE/bombe.jpg

Policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom iz Kutereva, grad Otočac, zbog sumnje da je počinio kazneno djelo nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari i kazneno djelo lažne uzbune.

Vezano za aktiviranje eksplozivne naprave u Kuterevu, policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom iz Kutereva, grad Otočac, zbog sumnje da je počinio kazneno djelo nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari i kazneno djelo lažne uzbune.

Sumnjiči se da je, 22. listopada  2016. godine oko 17 sati, u drvarnici obiteljske kuće u Kuterevu postavio i aktivirao ručnu bombu, nakon čega je posredstvom druge osobe lažno obavijestio policiju kako je nepoznati počinitelj postavio ručnu bombu u drvarnici obiteljske kuće. 

On je uhićen i tijekom današnjeg dana biti će doveden pritvorskom nadzorniku Policijske uprave ličko-senjske, a kaznena prijava će biti dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.



Pisane vijesti