Tražimo očevice prometnih nesreća

Photo PU_OB//MUP-ILUSTRACIJE-NOVA GALERIJA/promet.jpg

OSIJEK - Traže se očevici i sudionici prometnih nesreća.

Dana 28.04.203. godine, u 09,20 sati u Osijeku, na raskrižju kolnika Ulice Josipa Juraja Strossmayera, prilazne ceste trgovačkom centru „Lidl“ i Svilajske ulice, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u kojoj su sudjelovali osobni automobil plave boje marke „Volkswagen“ i osobni automobil marke „Škoda“ crvene boje.

Molimo, u cilju rasvjetljavanja događaja, nepoznatog vozača osobnog automobila PLAVE boje, koji je sudjelovao u prometnoj nesreći, kao i svjedoke – očevice da se osobno jave u Postaju prometne policije Osijek ili na broj telefona 192 ili 031/237-112.

Dana 28.04.203. godine, u 15,35 sati na kolniku Županijske ceste broj 4257, (Biljska cesta), na prijelazu ceste preko željezničke pruge, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u kojoj je sudjelovao teretni automobil bijele boje koji je tom prilikom oštetio uređaje za zatvaranje prometa (polubranike). 

Molimo, u cilju rasvjetljavanja događaja, nepoznatog vozača teretnog automobila bijele boje, koji je sudjelovao u prometnoj nesreći, kao i svjedoke – očevice da se osobno jave u Postaju prometne policije Osijek ili na broj telefona 192 ili 031/237-112.