Uhvaćeni: Maloljetnici provalili u benzinsku crpku

Slika PU_V/vijesti/2010/01/13/benzinska.jpg

U utorak, 12. siječnja, OKC PU varaždinske zaprimio je dojavu zaštitarske tvrtke da se na benzinskoj postaji u Vratnu Donjem uključio alarm. Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja te izvršenim

 
Foto:
PU varaždinska

U utorak, 12. siječnja, OKC PU varaždinske zaprimio je dojavu zaštitarske tvrtke da se na benzinskoj postaji u Vratnu Donjem uključio alarm.
Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja te izvršenim očevidom utvrđeno je da je istog dana oko 2.30 sati nepoznati počinitelj i (li više njih) provalio u  benzinsku postaju. On je razbio staklo na ulaznim vratima pa ušao u unutrašnjost te otuđio veću količinu cigareta, alkoholnih pića, slatkiša i druge robe iz prodajnog asortimana nakon čega se udaljio u nepoznatom smjeru.
Nastala materijalna šteta procjenjuje se na 30 400 kuna.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad djetetom starim 13 godina, mlađim maloljetnikom starosti 15 godina te trojicom mlađih maloljetnika starosti 16 godina utvrđeno je da su oni počinili navedeno kazneno djelo te je od njih oduzet jedan dio otuđenih predmeta koji su vraćeni odgovornoj osobi benzinske postaje.
Prema navedenim počiniteljima zamjeniku Općinskog državnog odvjetnika za mladež podnosi se kaznena prijava za počinjeno kazneno djelo Teške krađe iz članka 217. Kaznenog zakona.

Fotogaleriju pogledajte ovdje.


Stranica