Policija traži svjedoke prometne nesreće

Slika PU_I/arena i policija.jpg

Policija traži svjedoke prometne nesreće koja se dogodila jutros oko 6,40 satu u Mutilskoj ulici u Puli. Nesreća se dogodila kada je 52-godišnjak upravljao biciklom kolnikom Medulinske ulice prema centru grada.

 Foto: Ilustracija

Policija traži svjedoke prometne nesreće koja se dogodila jutros oko 6,40 satu u Mutilskoj ulici u Puli. Nesreća se dogodila kada je 52-godišnjak upravljao biciklom kolnikom Medulinske ulice prema centru grada. Dolaskom do Mutiske ulice, po izjavi vozača bicikla, nepoznati vozač je prilkom obilaženja retrovizorom automobila zahvatio bicikl pri čemu  je biciklist izgubio nadzor i pao na kolnik.  Ozlijeđeni biciklist je prevezen u OB Pula gdje je zbog zasad nepoznatih ozljeda zadržan na liječenju.

U cilju rasvjetljavanja okolnosti ove prometne nesreće policija poziva građane svjedoke – očevice, koji su se u trenutku nesreće nalazili na mjestu događaja, da se jave u Postaju prometne policije Pula na broj telefona 538 739 ili 192, ili da pristupe osobno u prostorije policijske postaje, a informacije mogu proslijediti i putem e-maila na istarska@policija.hr.



Pisane vijesti