Pronađen heroin i kokain

Slika A1_WEB_ILUSTRACIJE/DROGA/kokain_novo.jpg

Vrijednost pronađene droge procjenjuje se na iznos oko 110 tisuća kuna, dok bi daljnjom prodajom droga dosegla vrijednost veću od 250 tisuća kuna. 

Foto: ilustracija

PU splitsko-dalmatinska jučer je provela kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakom koji je prethodni dan u Splitu na ulici zatečen s drogom heroin  težine 0,6 grama te jednom PVC vrećicom droge kokain, težine 0,5 grama. Obavljenom pretragom stana kojeg koristi u Splitu  pronađeno je osam vrećica droge heroin, ukupne težine 435,5 grama, dvije vrećice droge kokain, težine 44,6 grama i digitalna vaga. Uz kaznenu prijavu za kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama predan je pritvorskom nadzorniku. Vrijednost pronađene droge procjenjuje se na iznos oko 110 tisuća kuna, dok bi daljnjom prodajom droga dosegla vrijednost veću od 250 tisuća kuna.

41-godišnjak je 139-ta osoba koja je ove godine prijavljena za kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama. Policijska uprava splitsko-dalmatinska od početka godine do danas zabilježila je 1075 zapljena raznih vrsta droga.



Pisane vijesti